Rebecca & Fiona

Rebecca & Fiona

Rebecca & Fiona

DJ-och producentduon Rebecca & Fiona har varit en framträdande del av den svenska och internationella musikscenen sedan 2007. Lika uppmärksammade för deras musik som för deras starka åsikter och för arbetet med att stärka kvinnors position i musikbranschen. Sedan debuten har de turnerat världen över både som headline och tillsammans med artister som Robyn, Avicii, Tiësto och Axwell. De har även samarbetat med en rad framstående producenter och låtskrivare som Adrian Lux, Nause, Kornél Kovács, Kleerup och Little Jinder. Framgångarna i USA har bland annat inneburit residens i Las Vegas och spelningar på legendariska festivaler som Beyond, Wonderland, Tomorrowland och Electric Daisy Carnival.

2011 kom debutalbumet "I Love You, Man!" som tre år senare följdes upp med albumet "Beauty Is Pain", där båda utsågs till "Årets Elektro/Dans" på Grammisgalan.

Rebecca & Fiona har sedan länge cementerat sin position på EDM-scenen men genom åren har de även utvecklat ett mer klassiskt popsound. Tredje albumet "Art of Being a Girl" är ett tydligt exempel som resulterade i en Grammisnominering för "Årets Elektro/Dans" och en nominering på P3 Guld för "Årets grupp".

Efter att ha utforskat popscenen de senaste åren återvände Rebecca & Fiona till den elektroniska dansmusiken. 2018 startade de sitt label Big Romantic Music och första släppet blev singeln "One More Night" följt av ett samarbete med Nause på singeln "Can't Erase" som är en hyllning till deras gemensamma genombrottssingel "Bullets". De teamade även upp med Kornél Kovács på det hyllade albumet "Stockholm Marathon" som bland annat utsågs till "Årets dans" på P3 Guld och nominerades till "Årets Elektro/Dans" på Grammisgalan.

2020 invigdes med singlarna "Heart Skips A Beat" och "Fet House Mode". Sedan februari är Rebecca & Fiona även ett stående inslag på P3 som programledare för "P3 med Rebecca & Fiona" där de spelar utvalda musikmixar varje fredag.

FNY PR
t
M
a
Fredmansgatan 4
118 47 Stockholm
Klara Olsson
Management/Brand Partnership
a
Fanny Larsson
Founder/Head of PR
a