Messiah Hallberg

Messiah Hallberg

Messiah Hallberg

Messiah Hallberg började sin karriär som komiker redan 2009. Efter två år i branschen prisades han på Svenska Standup-galan med utmärkelsen ”Tändstickan” för att ha förnyat svensk stand-up. 2015 turnerade han med föreställningen ”Politiskt autokorrekt” tillsammans med den norske komikern Martin Beyer-Olsen. Han uppträder regelbundet på klubbar runt om i landet och har setts i en rad TV-sammanhang, bland annat Parlamentet och Finaste Familjen.  

2017 turnerade han med sin första soloföreställning ”Den missförstådde profeten” där han gjorde upp med sitt förflutna och det som länge präglat hans material på scen. 2018 utsågs han till ”Årets manliga komiker” SvenskaStandup-galan. Samma år klev han även in som ny programledare för ”NRJ Morgon”.

I september 2019 gav han sig återigen ut på Sverigeturné, nu med sin andra soloföreställning Scener ur ett ”äktenskap” – En standupshow om att bli ihop, bita ihop och bryta ihop. Med hög igenkänningsfaktor och en utmärkande träffsäkerhet reflekterar han över konceptet parrelation och hur man får ihop det berömda livspusslet. DN Kultur skrev ”Likt ingen annan i det här landet, får han det urvattnade relationsämnet att bli så intressant” och Södermanlands Nyheter ”En oerhört imponerande komiker”.

Efter en slutsåld höstturné återvänder Messiah med Scener ur ett ”äktenskap” under 2020 med start den 14 mars följt av sexton föreställningar.

Uppdrag: PR

FNY PR
t
M
a
Fredmansgatan 4
118 47 Stockholm
Klara Olsson
Management/Brand Partnership
a
Fanny Larsson
Founder/Head of PR
a