LUCHS

LUCHS

LUCHS

Patrik Berg Almkvisth är musikern, kompositören och skådespelaren som går under pseudonymen LUCHS, vars neoklassiska musik har streamats över 250 miljoner gånger sedan debuten 2016. Sprungen ur en musikaliskt utövande familj i utkanten av Stockholm, bär Patrik med sig många musikaliska minnen från uppväxten. Intresset för musiken fördjupades med åren vilket senare ledde till musikstudier på heltid.

Patrik har medverkat i TV-och filmproduktioner men även agerat på större scener. Allt från uppsättningar på Kungliga Operan och Dramaten till röstskådespeleri i filmer för Marvel, Disney och Netflix.

I slutet av februari 2020 släpps singeln ”Solskur”, ett första smakprov från kommande album med samma titel som släpps i sin helhet under mars. Ett verk som vuxit fram under den tid då Patrik befann sig i en svår depression. Med ett personligt uttryck formulerar och reflekterar han kring den högst mänskliga erfarenheten. Den genomgående tematiken vars tonspråk av spröd skönhet alltid bär bortom klichéer och fabricerade ramverk.

Uppdrag: PR

FNY PR
t
M
a
Fredmansgatan 4
118 47 Stockholm
Klara Olsson
Management/Brand Partnership
a
Fanny Larsson
Founder/Head of PR
a