Hampus Nessvold

Hampus Nessvold

Hampus Nessvold

Hampus Nessvold har beskrivits som en multitalang och upplevs orädd, med ett unikt sätt att blanda humor med allvar. Han slog igenom med sin roll i P3:s humorserie ”22 Kvadrat” och senare som programledare för ”Zia och Nessvold i P3”. 2017 debuterade han som författare med boken ”Ta det som en man” (Bonnier Carlsen) tillsammans med albumet ”Be A Man” vilken fungerade som ett ledmotiv till boken.

Hösten 2018 medverkade han i Mia Skäringers SVT-serie ”Kroppshets” och deras nyfunna vänskap mynnade ut i att Hampus följde med som gästartist under hennes omtalade arenaturné med ”No More Fucks To Give”. Vilket gjorde att Hampus även blev ett namn i de svenska folkhemmen.

Året därpå debuterade han med den egna scenföreställningen ”Ta det som en man”, i regi av Mia Skäringer. Sedan februari 2019 har Hampus gjort två turnévändor och genomfört över fyrtio föreställningar runt om i landet. Han har spelat för utsålda hus, mött över femton tusen hänförda besökare och hyllats i media. DN Kultur skrev ”Ta det som en man är något så ovanligt, omöjligt, som ett spartanskt fyrverkeri”, och Södermanlands Nyheter att ”Hampus har en av de viktigaste rösterna just nu”.

”Ta det som en man” är en personlig skildring av samhällets negativa mansnormer, där Hampus med en stor portion humor och värme samtidigt får publiken att reflektera över mansrollen.

Uppdrag: PR

FNY PR
t
M
a
Fredmansgatan 4
118 47 Stockholm
Klara Olsson
Management/Brand Partnership
a
Fanny Larsson
Founder/Head of PR
a